Crates for Chez Kimmy

De lakens, koffers en dekens

The sheets, crates and blankets

Vluchtkoffers op transport

Alle Salukis die worden verzonden vanuit Qatar reizen in vluchtkoffers.

Deze koffers maken een belangrijk deel uit van de kosten van de vlucht naar de adoptant en we waren daarom blij dat Qatar Airlines een gratis transport aanbood voor de tot op verleden week verzamelde koffers. We hebben 20 koffers retour kunnen sturen aangevuld met strandlakens, dekens etc. en die kwamen aan in Doha op zaterdag morgen.

De koffers die hier rond de twee honderd euro kosten zijn nog duurder in Qatar en de 20 koffers betekenen ook een behoorlijk kosten besparing die dan weer voor nieuwe geredde Salukis kan worden besteed.

We zijn dan ook iedereen dankbaar voor de hulp en inzet die dit mogelijk heeft gemaakt. Mensen die koffers op  hun slaapkamer hebben bewaard of die hun opslagruimte ter beschikking hebben gesteld of die met de koffers naar Schiphol zijn gereden enz.. Dank je wel allemaal voor deze geweldige bijdrage!

 

Flight cases on transport

All dogs sent from Qatar have to do so in flight suitcases.

These suitcases make up a significant part of the cost of the flight to the adopter and we were therefore pleased that Qatar airlines offered a free transport back of the suitcases collected up to last week.We were able to send 20 suitcases back supplemented with beach towels, blankets etc and they arrived in Doha on Saturday morning.

The suitcases that cost around two hundred euros here are even more expensive in Qatar and the 20 suitcases also mean a considerable cost saving that can then be spent on newly rescued Salukis.

We are therefore grateful to everyone for the help and effort that made this possible. People who kept suitcases in their bedroom or who made their storage space available or who drove the suitcases to schiphol etc.. Thank you all for this great contribution!

 

Dit bericht is gepost in post. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× chat for info