De aankomst van Jamal

De redding en de adoptie van Jamal

Jamal werd gevonden langs de weg, hij was zo uit een auto gegooid, en was de moed van het leven verloren. Hij at  niet meer en was erg bangelijk. Zijn redder heeft hem bij Chez Kimmy gebracht die hem naar de kliniek heeft gebracht waar hij onderzocht is en opgeknapt is.

Nu heeft hij weer een nieuw tehuis in Belgie gevonden waar hij met de twee andere Galgo’s fijn kan spelen en een goed leven gaat hebben. Maar voordat hij helemaal gerust was nam hij een veilige hoek van de badkamer in gebruik waar hij maar moeilijk uitkwam

Inmiddels is hij helemaal gewend en ligt hij bij de Galgo’s; Duran en Windeke.

The rescue and adoption of Jamal

Jamal was found by the side of the road, he had been thrown out of a car like this, and had lost the courage of life. He was no longer eating and was very scared. His rescuer brought him to Chez Kimmy who took him to the clinic where he was examined and cleaned up.

Now he has found another new home in Belgium where he can play nicely with the two other Galgos and will have a good life. But before he was completely at ease he took up a safe corner of the bathroom which he had difficulty getting out of

In the meantime he is completely used to it and lies with the Galgos; Duran and Windeke.

Jamal

on the sofa, now

in the garden

with his siblings

Dit bericht is gepost in post. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× chat for info